بروز کرده است، مورد استفاده قرار می گیرد. سوم آنکه پایشی سند مکتوبی برای استفاده در مرحله پژوهشی و ممیزی فراهم می آورد.
ناسالم و غیر بهداشتی بدون یک فرآورده خوارکی ممکن است ناشی از آن باشد که منحاطره موجود در یک مرحله تولید به درستی مهار نشده و انحراف بروز کرده است. به علت پیامدهای بالقوهه جدی یک نقص منحاطره ساز، رویدهای مورد استفاده در امر پایشی باید مؤثر و کارآمد باشند. ایده آل آن است که سطح پایشی 100 % باشد.
پایشی پیوسته و مداوم به کمک انواع زیادی از روشهای فیزیکی و شیمیایی امکان پذیر است. برای نمون، درجه حرارت و مدت زمان یک مرحله حرارتی برنامه ریزی شده برای غذایی کنسرو شده کم اسید به طور مداوم بر روی نوار ثبت دما ثبت می شود. حال اگر آنچه بر روی نوار ثبت گردیده نشان دهد که درجه حرارت به زیر دمای تعیین شده افت کرده یا مدت زمان مرحله حرارتی ناکافی بوده، فرآورده تولیدی به عنوان یک انحراف فرآوری ضبط می شود. همچنین سنجش
مبلغ واقعی 27,000 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 22,950 تومان