تعداد صفحه 4
امروزه گوشت مرغ يكي از منابع مهم و غني پروتئيني محسوب ميشود. با ازدياد روزافزون جمعيت، تقاضا براي اين ماده غذايي با ارزش نيز افزايش يافته است. با توجه به احتمال آلودگي اين منبع غذايي به بيماريهاي شايع عفوني، در اين مطالعه اثرات مفيد تركيبات سينبيوتيك در پيشگيري از بيماريهاي عفوني طيور و بهبود كارايي جيرههاي غذايي مرور ميشود. در اين مقاله از منابع علمي مرتبط با عنوان مطالعه استفاده شده است. با استفاده از منابع اينترنتي و مطالعات كتابخانهاي مطالب جمعآوري شده و در مجموع مقالات از سال 1989 به بعد مرور شدهاند. عفونتهاي حاصله از عوامل بيماريزايي نظير سالمونلا، كلستريديوم، كمپيلوباكتر و اشريشياكلي همواره سلامت گلههاي طيور را تهديد ميكنند. اين عفونتها باعث كاهش ضريب رشد، مصرف آنتيبيوتيك و به دنبال آن تحميل خسارتهاي اقتصادي زياد به اين صنعت ميشوند. متاسفانه مصرف بيرويه آنتيبيوتيك در قسمتهاي مختلف پرورش دام و طيور و به ويژه طيور، موجب بروز مقاومتهاي رو به گسترش آنتيبيوتيكي در انسان و حيوانات شده است. از اين رو، امروزه مصرف بسياري از آنتيبيوتيكها در بسياري از كشورهاي توسعه يافته بسيار محدود شده و تحقيقات زيادي جهت بكارگيري تركيبات جايگزين صورت ميگيرد.
مبلغ واقعی 4,000 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 3,400 تومان