تعدادصفحه 4
عقیم سازی یا همان اخته کردن به پروسه از بین بردن بیضه گاو نر که به جهت تولید گوشت پرورش می یابد، گفته می شود. در این مقاله با ماکی کالا همراه باشید تا دلایل نیاز به اخته کردن ، انواع روش های آن و مزایا و معایب هر روش را قدم به قدم بررسی کنیم.
از سری دلایل اخته کردن به موارد زیر می توان اشاره کرد:
• توقف ترشح هورمون های گاو نر
• جلوگیری ازجفت گیری و تولید مثل بعد از سن بلوغ
• پرورش گاوهای مطیع و رام که در مقایسه با گاوها اخته نشده راحت تر کنترل می شوند
• کاهش میزان پرخاشگری ، فعالیت های جنسی ، آسیب رسانی
• کاهش ایجاد تیریگی در لاشه گوشت گاو بعد از ذبح
• افزایش ایمنی در دامداری برای حیوانات و کارکنان
• کاهش هزینه های مربوط به حمل و نقل و تجهیزات محافظتی نظیر فنس ها
• فراهم کردن فراورده های گوشتی با کیفیت تر
مبلغ واقعی 24,000 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 20,400 تومان