تعدادصفحه 115 برنج ديم چيست ؟ +++9+56562323223220044475 222. و به استثناي رقم چمپا كه به روايتي تا 60 روز تحمل خشكي را دارد سالها بعد در استان فارس كه به عنوان مروج كشاورزي خدمت ميكردم مشاهده نمودم كه ارقامي از برنجهاي گرده را در زمينهايي كه مرطوب است مانند گندم در سطوح بسيار كم بصورت مستقيم ...
تعدادصفحه 10 عسل عسل يك واژه عربي است كه در فارسي آن را انگبين ميگويند و عبارت است از شهد گلها كه زنبور عسل توسط خرطوم كوچك خود آن را مكيده و از راه دهان به كيسه بسيار كوچك خود موسوم به كيسه عسلي وارد ميكند. وقتي ميزان شهد جمعآوري شده به حدود "40" ميليگرم ...
تعدادصفحه 8 صنايع غذايي : چند وقت است که احساس می کنید دیگر خودتان را دوست ندارید. تاریخ های خیلی مهم را فراموش می کنید، مثل تاریخ تولد نامزدتان. روشن و آشکار است که بدنتان نشانه هایی از خود بروز می دهد که گویی در کارش اختلالی پیش آمده است. آزمایش غذا قبل از اینکه به ...
تعدادصفحه 10 توت فرنگي گياهاني است از خانواده osaeea كه تا به حال 34 گونه آن (جهان شناخته شده است كه از گونه هاي تجاري و آن مي توان به F X annanassa, F, resca, Fragaria moachata كه گونه است جديد اشاره كرد. نام strawberry ممكن است از strew mulch (مايع پوشالي) كه در سالهاي گذشته استفاده مي شده بدست آمده باشد و يا از ...
تعدادصفحه 11 ماكاروني يكي از فراورده هاي مهم گندم است كه توليد آن را به چيني ها نسبت داده اند و مورخين عقيده دارند كه اين محصول در قرن 13 ميلادي توسط ماركوپولو به اروپا و از آن جا به ساير كشور ها رفته است در حال حاضر ماكاروني يكي از فراورده هاي پرمصرف در بسياري از كشور هاي ...
تعدادصفحه 14 پوسيدگي طوقه و ريشه خربزه (بوته ميري) يکي از مهمترين بيماريهاي اين گياه محسوب ميشود که همه ساله خسارت زيادي به کشاورزان وارد ميسازد. براي تعيين و شناسائي عامل بيماري بوته ميري خربزه در استان خراسان طي سالهاي 1374-75 از مناطق عمده کشت خربزه در مراحل مختلف رشد ...
تعدادصفحه 13 آفات و بیماریهای زیتون 1- آفات زیتون 1-1- شپشک سیاه زیتون saiaaetiaOleae Bernard 1-1-1- شکل شناسی: بدن شپشک ماده کامل، کروی و کمی کشیده به طول 5/5 -3 و عرض 5/4 -1 و بلندی 4-5/2 میلیمتر است. رنگ آن قهوه ای متمایل به سیاه، کوتیکول یا پوست پشتی حشره سفت و دارای نقش برجسته آشکاری مثل H ...
تعدادصفحه 7 انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن ...
تعدادصفحه 3 پنیر فرآورده غذایی ای است که از شیر بریده شده (ترش شده) حیوانات تهیه می شود. معمولاً در تهیه پنیر از شیر گاو استفاده می کنند؛ گرچه گاهی شیر بز، گوسفند یا حتی گاومیش هم به کار می رود. پنیر در مناطق و کشورهای مختلف به گونه های متفاوتی تهیه شده و نام های جداگانه ای دارد. ...
تعدادصفحه 7 از زمانهاي بسيار دور ، بشر همواره سعي در پيدا كردن روش هايي داشته كه بتواند محصولات كشاورزي را براي مدتي نسبتاً طولاني نگهداري نمايد.كه از آنجمله مي توان به خشك كردن، شور انداختن، ترش گرفتن، نمك زدن و دودي كردن اشاره نمود. اما يكي از روش هايي كه براي نگهداري ...