اصل این واژهترکیمی باشد و به معنایمخلوط کردناست. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند.
جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر وهمچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند موجود درشیر را تجزیه نموده و اسید لاکتیک تولید می کند. به دلیل وجود این اسید،پ هاششیر بالا رفته و پروتئین موجود در شیر به صورت توده ی جامدی در میآید.
معمولاًً از ترکیب دو نوع باکتری به نامهایاسترپتوکوکوسسالیواریوسولاکتوباسیلوس بلگاریکوساستفاده می شود. اگر پس از انجامعمل تخمیر روی شیر، ماست به دست آمده را حرارت ندهیم تا باکتری های موجود در آنکشته شوند، به عنوان ماستی که باکتری زنده و فعال داخلش وجود دارد به فروش رسیده واغلب افراد عقیده دارند که این ماست، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. البتهمعمولاًً ماست را پس از تهیه پاستوریزه می کنند که باکتری های موجود در آن کشتهشود
مبلغ واقعی 21,000 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 17,850 تومان
برچسب های مهم