عنوان گزارش : کارآموزی در شرکت زمزم قالب بندی: Word تعداد صفحات 20 شرح مختصر : اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد ار استخراج،ضد عفونی کردن آن است. منبع آب کارخانه آب چاهی است به عمق بیش از 150 متر و قدمت 500 ساله که روی این آب عملیات تصفیه انجام گرفته و درنهایت آب مورد استفاده برای ...
عنوان گزارش : گزارش کارآموزی توليد غذاي منجمد آماده مصرف قالب بندی : Word تعداد صفحات 73 شرح مختصر : امروزه صنعت غذا يكي از مهمترين مشكلات براي مردم محسوب ميشود. از سوي ديگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقايان باعث شده تا فرصت تهيه غذا برايشان ميسر نباشد. در اين ...
عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسیس و کالباس قالب بندی : Word تعداد صفحات 142 شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل ...
عنوان مقاله و پاورپوینت :پمپ های هیدرولیک قالب بندی: PPT پاورپوینت تعداد صفحات 23 اسلاید پاورپوینت شرح مختصر :با توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليكي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليك ...
عنوانمقاله :نقش فناوری نانو در صنایع غذایی قالب بندی:Word تعداد صفحات 39 شرح مختصر :نانو تکنولوژی به عنوان تکنولوژی قدرتمند قادر است که سیستم غذایی و کشاورزی را متحول کند .امنیت سیستم غذایی و کشاورزی، درمان بیماری زایی با سیستم توزیع دارو و ابزارهای جدید بیولوژیکی مولکولی و ...
عنوان مقاله :ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی قالب بندی :word تعداد صفحات 15 شرح مختصر :ماشین های بسته بندی تک لوله برای انجام بسته بندی هایی در اندازه خانواده طراحی شده و برای لفاف بندی انواع بیسکوئیت های گرد ، مربع یا مستطیل شکل مورد استفاده قرار داده می شود . بیسکوئیت ها از ...
عنوانمقاله :روشهای نگهداری مواد غذایی قالب بندی:Word تعداد صفحات 21 شرح مختصر :خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ...
رنگها در صنایع غذایی عنوانمقاله :رنگها در صنایع غذایی قالب بندی:Word تعداد صفحات 30 شرح مختصر :رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل ...
عنوان مقاله و تحقیق:تولید سرکه از سیب قالب بندی:word تعداد صفحات 25 شرح مختصر :مخمر معمولا بصورت طبیعی همراه با مواد اولیه یافت می شود ولی به علت اینکه نوع و خصوصیات مخمره ای طبیعی موجود شناخته شده نیست به جهت انجام یک تخمیر مطمئن مناسب نمی باشند. معمولاً از روشهای شناخته شده ...
عنوانمقاله :نوشابه قالب بندی:Word تعداد صفحات 17 شرح مختصر :نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حاوی کافئین هستند. در برخی مناطق به دلیل گاز موجود ...