بزرگترین مرجع دانلود تحقیق و مقاله

بزرگترین مرجع دانلود تحقیق و مقاله

دانلود انواع پایان نامه ،تحقیق،مقاله و پروژه های دانشجویی و سورس کد های برنامه نویسی

شیمی

مهندسی کامپیوتر

اقتصاد

مکانیک

ادبیات فارسی

برق

خودرو

پزشکی و سلامت

زمین شناسی

تغذیه

کامپیوتر

فایل های آموزشی

مکانیک

تاسیسات

مدیریت و اصول سرپرستی

کسب درامد از اینترنت

الاهیات و معارف اسلامی

علوم اجتماعی

روانشناسی

مدیریت

حسابداری

اقتصاد

ریاضی

فیزیک

شیمی

زیست شناسی

تربیت بدنی

آمار

کشاورزی و منابع طبیعی

معماری

متالوژی

عمران

صنایع

تاسیسات

صنایع غذایی

شهر سازی

حقوق

تربیت بدنی و علوم ورزشی

پزشکی

حسابداری

صنایع

کشاورزی و منابع طبیعی

مهندسی شیمی

رشته عمران

زبان و ادبیات

فیزیک

سورس پروژه های برنامه نویسی

علوم تربیتی و روانشناسی

طرح های لایه باز فتوشاپ

برق

گزارش کارآموزی

اتوکد AutoCad

کارآفرینی

کامپیوتر

نظرسنجی سایت

آمار سایت

نظرسنجی سایت

آیا از خرید و یا پشتیبانی سایت راضی هستید؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1296
  • بازدید دیروز : 1363
  • بازدید کل : 3185496

دانلود پروژه طراحی یک سیستم سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 113


دانلود پروژه طراحی یک سیستم سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 113

عنوان پروژه :طراحی یک سیستم سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز

قالب بندی :word

تعداد صفحات 113

شرح مختصر :قرار است سردخانه‌اي در شهر نیشابور براي تامين 35000 نفر ساخته شود.

– در اين سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تيرماه تا آخر شهريورماه براي مصرف 2 روز اهالي، کشتار شده و وارد سردخانه مي شود و پس از 24 ساعت نگهداري در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می گردد و بقیه گوشت ها به اتاق انجماد سریع روانه می شود. گوشت های منجمد شده تا اول دي ماه نگهداري و از اول دي ماه تا آخر اسفند به ترتيب و بطور مساوي هر روز به بازار عرضه مي شود. (فرض بر آن است که در اين سه ماه کشتار وجود ندارد)

– سيب و هلو براي مصرف يک ماه جمعيت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوايل مهرماه نگهداري مي‌شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوي و روزانه به بازار فرستاده مي‌شود.

– پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سرد خانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.

– سيب در آخر آذر ماه براي مصرف يک ماه اهالي وارد سردخانه شده و تا اول فروردين نگهداري و از اول فروردين تا آخر همان ماه بطور مساوي به بازار فرستاده مي‌شود.

– خيار و سبزيجات براي مصرف 15 روز نگهداري و هنگام لزوم به بازار عرضه مي‌شود.(هميشه)

فهرست :

طراحی سردخانه ای بامشخصات

فرضيات و نكات مهم در انجام پروژه

محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه

مصرف سرانه انواع محصولات

انواع گوشت

انواع میوه

تعداد پالت‌ها و جعبه های موجود در هر اتاق

جدول میوه وسبزیجات

ضخامت عايق و ضریب انتقال حرارت اتاقها

ضخامت دیوار اتاق ها

اتاق ها و ابعاد آنها

نمای کلی سردخانه

اتاق نگهداری پرتقال

اتاق نگهداری سیب

اتاق نگهداری هلو

اتاق نگهداری سبزیجات

اتاق نگهداری خیار

اتاق نگهداری گوشت گاو

اتاق نگهداری گوشت مرغ

اتاق نگهداری گوشت گوسفند

اتاق های انجماد سریع

اتاق پیش سرد کن

محاسبه بارهاي حرارتي

محاسبه بار حرارتي نفوذ براي چند نمونه از اتاق‌ها

بارتنفسي محصولات

جداول بار حرارتی

انتخاب اواپراتور براي اتاق‌ها

محاسبات سيکل

فلو دیاگرام سردخانه

نمودار p-h سردخانه

آنتالپی

محاسبه دبی ها

انتخاب كندانسور

لوله كشي

به همراه تمامی جداول بار حرارتی به صورت کامل و جامع

 


مبلغ قابل پرداخت 21,600 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۸ فروردین ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 1058

*****طراحی و پشتیبانی: شرکت اطلس گستر دالان (شماره تماس شرکت: 09177662155 ) WWW.AtlassGostar.ir

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما